Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

televizija

televizija

Jau trečią rugsėjo savaitgalį televizijos eteris priklauso Panevėžio rajono mokytojams. Naujamiesčio klubo „Menų sala“ vadovo, dailininko ir pedagogo Daliaus Dirsės, inicijavusio ir projektą „Šviesos sala“ pakviesti, žmonės, mokantys  įvairių reikalingų mokslų – pradedant matematika ir baigiant „Ačiū“, „Prašau“, „Atsiprašau“ – kalbėdami tema: „Pasirinkau: gyventi ir mokyti kaime“, kuria ne tik savuosius autoportretus, bet ir vietos, kurioje gyvena, peizažus.

VšĮ Aukštaitijos RTR nufilmavo penkias televizijos laidas. Pirmosiose dviejose jau papasakota apie krekenaviškius, upytiečius, vadokliečius ir paįstriečius. Trečioji, rodoma šiandien, tampa simboline projekto pusiaukele. Taigi, rugsėjo 21-osios popietė TV8 kanale skiriama garsios mokinių, vadinasi, ir mokytojų pasiekimais Velžio gimnazijos bendruomenės atstovams: biologijos mokytojai Olgai Šapalienei, anglų kalbos – Rasai Stakienei ir naujausiajam, septynioliktajam Metų Mokytojui – geografui Kęstučiui Bražinskui.

Rugsėjo 28 –ąją sveikinsimės iš Raguvos – su šio miestelio muzikos mokytoja Ingrida Bučinskiene, o taip pat – Naujamiesčio gimnazijos pradinių klasių mokytoja Asta Žaludiene ir lopšelio – darželio „Bitutė“ direktore Ramute Skrickiene. Spalio 5-ąją – Pasaulinę mokytojų dieną, minimą apie 100 pasaulio šalių, pagal UNESCO, skirtą pademonstruoti mokytojų indėlį į mokslą ir jo plėtrą – bus parodyta mokytojystė praktiškai. Tai reiškia, kad televizijos žiūrovai turės galimybę susipažinti su kūrybiniu procesu, įkvėptu ir realizuotu mokytojų – kūrėjų erdvinės plastikos stovykloje Naujamiestyje. Čia, išmanančiųjų vedami, pirmąkart pajus galią: suteikti spalvą, formą, turinį paprastai molio saujai, virstančiai tuo, ką nusprendė pavadinti „Šviesos sala“.

Su mokytojais – savo, galbūt vaikų ar anūkų, o galbūt – dar nepažįstamais, susitikite šeštadieniais 15.30 val. TV8 kanale. Nespėjusieji į premjeras, bet kuriuo paros metu bet kurioje žemės kertėje viską, kas parodyta, ras TV3play galerijoje.

Malonaus žiūrėjimo!

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 28

Šią savaitę 93

Šį mėnesį 1124

Iš viso 149046

Renginių akimirkos