Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

Birželio 20 dieną Naujamiestyje įvyko respublikinė metodinė-praktinė konferencija „Šimtas vaiko kalbų. Kurią iš jų moki tu?“, kurią organizavo Naujamiesčio lopšelis-darželis „Bitutė“ drauge su Panevėžio rajono švietimo centru. Konferencijos metu lopšelio-darželio „Bitutė“ pedagogės dalijosi užsienyje įgyta patirtimi, kurią įgijo dalyvaudamos Erasmus+1 pagrindinio veiksmo bendrojo ugdymo mobilumo projekto Nr. 2018-1-LT01-KA101-046832 ,,Išreikšk save šimtu kalbų“ kvalifikacijos kėlimo kursuose Italijoje, Prancūzijoje, Islandijoje.

Priešmokyklinio ugdymo mokytojos metodininkės Vitalija Magylienė ir Eglė Čepulienė pristatė naujus susipažinimo būdus, mokė naujai panaudoti šaškių žaidimą, virtualiai „pakeliauti“ po Lietuvą ir Naujamiestį, naudojantis Actionbound programėle.

Ikimokyklinio ugdymo mokytoja Jūratė Vadapalienė ir logopedė Agnė Visockienė supažindino, kaip Italijoje, Reggio Emilia regiono švietimo įstaigose dirbama su tėvais.

Ikimokyklinio ugdymo vyresnioji mokytoja Irena Bernatonytė mokė, kaip pasigaminti sėklų „bombas“, susirinkti savo arbatą iš prieskoninių žolelių.

Ikimokyklinio ugdymo mokytoja Laura Vilimavičienė parodė, kaip galima sekti pasakas, aktyviai įtraukiant vaikus, piešiant pasakos žemėlapį. Kaip, įdomiai, patraukliai mokyti vaikus, taikant aktyvius ugdymo metodus.

Direktorė Ramutė Skrickienė pristatė stendinį pranešimą pagal Isabel Martins ir Madalenos Matoso knygą „When I was born“ („Kai aš gimiau“) iliustruotą lopšelio-darželio ugdytinių piešiniais.

Konferencijos dalyvės refleksijos metu aptarė, kurias idėjas iš konferencijos įsidės į lagaminą ir parveš į savo įstaigą, kurias „užšaldys“ iki tinkamo laiko, kada nuspręs jas panaudoti, kitas – išmes į šiukšlių dėžę, kaip nenaudingas. Jos pačios aktyviai veikdamos išmoko daug naujų „vaiko kalbų“, kurios padės joms rasti kelius į vaikų, kuriuos jos ugdo, pasaulį.

 koferencija Naujaiestyje 5
koferencija Naujaiestyje 5
 koferencija Naujaiestyje 3
koferencija Naujaiestyje 3
 koferencija Naujaiestyje 2
koferencija Naujaiestyje 2
 koferencija Naujaiestyje 1
koferencija Naujaiestyje 1
 koferencija Naujaiestyje 4
koferencija Naujaiestyje 4
 

Naujamiesčio lopšelio-darželio „Bitutė“ direktorė Ramutė Skrickienė

Grįžti atgal

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 5

Šią savaitę 70

Šį mėnesį 1101

Iš viso 149023

Renginių akimirkos