Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

Lapkričio 24 d. Švietimo centre svečiavosi rašytojas, bardas, filmų režisierius Vytautas V. Landsbergis. Dalyvauti susitikime su arklio Dominyko, Rudnosiuko, briedžio Eugenijaus, skruzdėlytės Birutės istorijų autoriumi pakvietėme daugiau nei septyniasdešimt rajono mokinių. Daugiausiai mažųjų skaitytojų atvyko iš Raguvos ir Smilgių gimnazijų, kuriose 2016 m. buvo įgyvendinamas Lietuvos kultūros tarybos ir Panevėžio rajono savivaldybės finansuotas projektas „Skaitymo mentoriai“.

Renginio pradžioje rašytojo paprašėme įteikti Panevėžio rajono švietimo centro padėkas Vidai Valiukienei ir Kastantinui Vasiliauskui, kurie minėtose gimnazijose mokinukams ir jų mentoriams (Trečiojo amžiaus universiteto klausytojams) padėjo atskleisti knygų paslaptis.

Rašytojas Vytautas V.Landsbergis susitikimą su skaitytojais pradėjo linksmomis dainelėmis, vėliau kvietė pasikasyti dešinįjį ir kairįjį smegenų pusrutulius. O tada, kai vaikai susipažino su rašytoju ir ėmė linksmai kvatotis, prasidėjo rimčiausias darbas – pasakos kūrimas. Rašytojas nuoširdžiai išklausė visus siūlomus siužetus, padėjo vaikams pasirinkti tinkamiausią, żaismingai mokė PADIDINTI BĖDĄ, į kurią turi patekti istorijos veikėjai, kad istorija klausytojams užgniaužtų kvapą....
Švietimo centro kolektyvas nuoširdžiai dėkoja rašytojui Vytautui V.Landsbergiui uż nuotaikingą programą. Tikime, kad mažieji Panevėžio rajono skaitytojai išmoko ne tik PADIDINTI bet ir SUMAŽINTI BĖDĄ, juk skaitantys ir kuriantys mokiniai visada ras išeitį net iš kebliausios situacijos.

Beda 2
Beda 2
Beda 1
Beda 1
Beda 5
Beda 5
Beda 4
Beda 4

Renata Jankevičienė, Švietimo centro direktoriaus pavaduotoja, projekto „Skaitymo mentoriai“ koordinatorė

Grįžti atgal

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 23

Šią savaitę 88

Šį mėnesį 1119

Iš viso 149041

Renginių akimirkos