Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

2017 m. Panevėžio rajono švietimo centrui gavus dotaciją „Erasmus+“ projekto „Prosocialinės vertybės“ įgyvendinimui iškilo klausimas: ar pavyks rasti mokytojų, kurie susidomėtų prosocialinių vertybių ugdymu ir gebėtų projekte numatytas veiklas natūraliai integruoti į savo dėstomą dalyką ar į klasės vadovo veiklą. Praėjus daugiau kaip metams nuo projekto pradžios norime pasidžiaugti, jog projektas sėkmingai įgyvendinamas Naujamiesčio, Smilgių bei Velžio gimnazijose, į projekto veiklą įsitraukė ir Velžio lopšelis-darželis „Šypsenėlė“.

Pirmajame projekto partnerių susitikime, vykusiame Veronoje, kartu su Švietimo centro darbuotojais dalyvavo Naujamiesčio gimnazijos bibliotekininkė Laura Šinkūnienė ir Smilgių gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Aušra Kriščiūnienė, Turkijoje visą savaitę vykusiuose tarptautiniuose mokytojų mokymuose turėjo galimybę mokytis Velžio gimnazijos istorijos mokytoja Asta Klydžienė ir Naujamiesčio gimnazijos bibliotekininkė Laura Šinkūnienė. Turbūt daugeliui smalsu, kaipgi tarptautinėse veiklose įgytą patirtį mokytojai integravo į ugdymo procesą?

Visose minėtose švietimo įstaigose buvo organizuotos Prosocialinės savaitės, ypač džiugina tai, kad projekto metu užsimezgė Naujamiesčio ir Smilgių gimnazijų bendradarbiavimo ryšiai ugdant mokinių prosocialines vertybes (priminsime, kad bendradarbiavimas kaip ir empatija, dosnumas, kilnumas – tai prosocialinės vertybės). Prosocialinės savaitės metu Velžio lopšelio-darželio „Šypsenėlė“ mažieji ne tik dalyvavo jų grupėse vykusiose veiklose, bet ir lankėsi Velžio gimnazijoje  vykusiose veiklose bei pradžiugino gimnazistus savo ŠYPSENĖLĖMIS.

Projekto „Prosocialinės vertybės“ koordinatorė Jurgita Vaitiekūnienė nuoširdžiai dėkoja mokytojai Astai (Velžio gimnazija), bibliotekininkei Laurai (Naujamiesčio gimnazija), direktoriaus pavaduotojai Aušrai (Smilgių gimnazija) ir Velžio lopšelio-darželio „Šypsenėlė“ auklėtojoms už kūrybiškumą ugdant Panevėžio rajono mokinių prosocialines vertybes!

Renata Jankevičienė, projekto „Prosocialinės vertybės“ ekspertė

Plačiau apie Prosocialinę savaitę skaitykite:

Kaip nugalėti baimę? 

Draugystės apyrankės

Pykčio valdymo strategijos

Kaip bendradarbiaujant pasitikėti vienas kitu

Draugystės ratas

Prosocialinė savaitė Smilgių gimnazijoje

Emocijų diena Velžio gimnazijoje

Empatijos diena Velžio gimnazijoje

Altruizmo diena Velžio gimnazijoje

Bendradarbiavimo diena Velžyje

Dėkingumo diena Velžyje

Prosocialinės savaitės pristatymas Klaipėdoje vykusioje idėjų mugėje

 

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 20

Šią savaitę 85

Šį mėnesį 1116

Iš viso 149038

Renginių akimirkos