Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

Saulėtą balandžio 20 d. rytą vienuolika rajono mokyklų trečiųjų klasių mokinių komandų atvyko į Panevėžio rajono švietimo centrą, į viktoriną „Žaidžiu žodžiu“. Viktorinoje dalyvavo Ramygalos, Krekenavos Mykolo Antanaičio, Naujamiesčio, Paįstrio Juozo Zikaro, Smilgių, Velžio gimnazijų, Dembavos progimnazijos, Karsakiškio Strazdelio, Vadoklių, Žibartonių pagrindinių mokyklų ir Pažagienių mokyklos-darželio komandos.

Viktorinos organizatorės ir vedėjos – Ramygalos gimnazijos logopedė metodininkė Jurgita Pakšytė ir Naujamiesčio gimnazijos specialioji pedagogė metodininkė Ramutė Pagojienė viktoriną paskyrė knygų skaitymui.
Mokiniai, patekę į viktorinos „Žaidžiu žodžiu“ biblioteką, turėjo atlikti daug įvairių užduočių, lavinančių svarbiausias kompetencijas: komunikavimo, mokėjimo mokytis, pažinimo, iniciatyvumo, kūrybingumo, asmeninę ir kultūrinę. Atlikdami  kalbos užduotis mokiniai turėjo išgirsti, pamatyti, papasakoti, atpažinti, paskaityti, parašyti, ištaisyti, surasti ir kitas užduotis. Kiekviena komanda turėjo aplankyti 11 knygų lentynų, kuriose buvo įvairios kalbos užduotys. Priėję knygų lentynas, pažymėtas raidėmis, mokiniai tobulino kalbos gramatinį taisyklingumą, klausymo, skaitymo ir teksto suvokimo įgūdžius, plėtojo žodyną.

Mokinių noras apsilankyti visose užduočių stotelėse neišblėso iki pat renginio pabaigos. Be to, viktorinoje naudojamos interaktyvios priemonės leido žaismingai skelbti užduotis bei skaičiuoti balus, o kiekvienos užduoties balai, vaikų džiaugsmui, virsdavo į saldainius.

Renginio pabaigoje viktorinos sumanytojos pasidžiaugė, kad mokiniai buvo susikaupę, draugiški, mokėjo bendrauti ir bendradarbiauti.

Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyresnioji specialistė Alma Namavičienė visiems viktorinos dalyviams įteikė padėkos raštus ir atminimo dovanėles.

viktorina 3
viktorina 3
viktorina 2
viktorina 2
viktorina 4
viktorina 4
viktorina 1
viktorina 1

Ramygalos gimnazijos  logopėdė Jurgita Pakšytė

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 5

Šią savaitę 70

Šį mėnesį 1101

Iš viso 149023

Renginių akimirkos