Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

Švietimo centro dėmesys tėvų švietimui

Panevėžio rajono švietimo centras, 2015 m. įkūręs Trečiojo amžiaus universitetą, ieško naujų suaugusiųjų švietimo galimybių. 2016 m. vasarą Švietimo centro darbuotojai dalyvavo Panevėžio rajono savivaldybės skelbtame neformaliojo suaugusiųjų švietimo ir tęstinio mokymosi programų konkurse. Projekto „Pozityvi tėvystė“ įgyvendinimui iš savivaldybės biudžeto buvo skirta 2000 eurų, numatytas ir Švietimo centro bei ugdymo įstaigų indėlis.

Atlikus apklausą paaiškėjo, kad projekte panoro dalyvauti daugiau nei dešimt rajono ikimokyklinio, pagrindinio ir vidurinio ugdymo įstaigų. Siekiant į projekto veiklas įtraukti kuo daugiau tėvų bei pasirenkant įstaigas buvo atsižvelgta į tai, jog tėvų švietimo problemos būtų aktualios ir mokyklos, ir ikimokyklinio ugdymo įstaigos bendruomenei.

Projektas „Pozityvi tėvystė“ 2016 m. rugsėjo – gruodžio mėn. bus vykdomas Naujamiesčio gimnazijoje ir Naujamiesčio lopšelyje-darželyje „Bitutė“, Velžio gimnazijoje ir Velžio lopšelyje-darželyje, Krekenavos Mykolo Antanaičio gimnazijoje. Taip bus išspręstos lektorių kelionės išlaidų problemos, nes tą pačią dieną jie dirbs ir su mokinių, ir su lopšelių-darželių ugdytinių tėvais.

2016 m. rugsėjo – gruodžio mėn. minėtose ugdymo įstaigose paskaitas tėvams ves Lidija Laurinčiukienė, Evaldas Karmaza ir kiti lektoriai.

Dėkojame visiems įstaigų vadovams, dalyvavusiems apklausoje. Švietimo centras jau planuoja 2017 m. projektus, tikimės, kad kitais metais įgyvendinsime visų, tėvų švietimu besidominčių, ugdymo įstaigų poreikius.

Renata Jankevičienė,
Panevėžio rajono švietimo centro direktoriaus pavaduotoja

Grįžti atgal

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 23

Šią savaitę 88

Šį mėnesį 1119

Iš viso 149041

Renginių akimirkos