Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

Velžio gimnazijoje vyksta Erasmus+ projektas  „STEAM mokymasis. Iki begalybės“ („Learning STEAM.To infinity and beyond“ kodas 2017-1-LT01-KA101-034992)

Projektą finansuoja Europos Komisija.

Projekto tikslas – inovatyviai, kūrybiškai, suprantamai ir prieinamai mokyti  STEAM (science, technology, engineering, art, math (angl.) – gamtos mokslų, technologijų, inžinerijos, kūrybiškumo, matematikos) dalykų gimnazijoje.

Gimnazijos vizija – sėkmės ir lyderystės mokykla, todėl kokybės užtikrinimas, tarptautiškumas šios vizijos įgyvendinimui yra ypač svarbūs.Turime tobulinti šias sritis: personalo užsienio kalbų mokėjimą, išmokti taikyti naujus mokymo metodus, organizuoti mokymo ir mokymosi procesus.Tikime, kad patobulinę minėtas sritis gebėsime sėkmingai diegti ir stiprinti STEAM ugdymą gimnazijoje, pradėdami jį taikyti nuo pradinio ugdymo, ieškodami būdų,  kaip tai padaryti per žaidimus ir meninę raišką. Tobulinsime bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius, ieškosime partnerių bendrai tarptautinei projektinei veiklai.

Projekto trukmė dveji metai. Per šį laikotarpį kvalifikacijos kėlimo kursuose dalyvaus 13 pedagogų. Į mokymus vyks ir didesnę, ir mažesnę patirtį turintys pedagogai, taip įgyvendindami gimnazijos principą „Mokomės mokyti“.

Į pirmuosius mokymus Maltoje vyko informacinių technologijų ir muzikos mokytojos, kurios Linguatime School of English gilino anglų kalbos žinias.Vyksta paruošiamieji darbai mokymams Tenerifėje (Ispanija). Dalyviai išmoks taikyti naujas metodus, siekiant, kad gimnazija lyderiautų IT srityje.

Kursuose Barselonoje (Ispanija) projekto dalyviai mokysis įvesti į ugdymo procesą žaidimo elementus , Gibraltare – lauko pedagogikos, mobiliųjų įrenginių pritaikymo – Porte (Portugalija). Projektą užbaigs kvalifikacijos kėlimo kursai „Tarpkultūrinio bendradarbiavimo galimybės ir patirtys“ Larnakoje (Kipras).

Projekto veikla turės įtakos ne tik projekto dalyviams, bet ir institucijai bei visai bendruomenei, nes padės kurti ilgalaikius, tvarius bendradarbiavimo ryšius, skatins projektinėje veikloje dalyvauti ne tik pedagogus ir mokinius, bet ir visą bendruomenę.

Velzys 4
Velzys 4
 
 Velzys 3
Velzys 3
 velzys 2
velzys 2
 Velzys 1
Velzys 1

 Projekto koordinatorė Rita Storastienė

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 27

Šią savaitę 92

Šį mėnesį 1123

Iš viso 149045

Renginių akimirkos