Map
Facebook
Žemėlapis
PRŠC PPT padalinys
Pedagoginės psichologinės tarnybos padalinys
Metodinė veikla
Mokytojų metodinių būrelių veikla
TAU
Trečiojo amžiaus universitetas
SPORTAS
Sporto renginiai
Projektai
Švietimo centro projektai
Registracija
Renginių kalendorius, registracija į renginius

2015-03-17 Logopedų, specialiųjų pedagogų ir mokytojų padėjėjų metodinio būrelio sėkmės raktas

Būrelio sėkmės raktas – jauna ir iniciatyvi komanda, kuri siekia, kad būtų patenkinti kiekvieno specialiųjų ugdymosi poreikių turinčio mokinio norai, lūkesčiai bei galimybės.

Tikra aktyvi draugystė – tai savitarpio parama. Mano draugas pritaria mano sumanymams, o aš pritariu jo, mes kartu einame į priekį, nors mūsų mintys ir būtų skirtingos.
J. V. Gėtė

Vadovaudamasis šia J. V. Gėtės mintimi Panevėžio rajono logopedų, specialiųjų pedagogų ir mokytojų padėjėjų metodinis būrelis tobulėja, ieško, atranda.

Būrelio sėkmės raktas – jauna ir iniciatyvi komanda, kuri siekia, kad būtų patenkinti kiekvieno specialiųjų ugdymosi poreikių turinčio mokinio norai, lūkesčiai bei galimybės. Aktyviai padedant ir konsultuojant Panevėžio rajono švietimo centrui švietimo pagalbos specialistės organizuoja rajono ir regiono konferencijas, noriai dalijasi ir tarptautine patirtimi: skaito pranešimus apie darbo su specialiųjų ugdymosi poreikių turinčiais mokiniais patirtį Sankt Peterburge, pristato IT integravimo patirtį Lisabonoje, pačios rengia metodines priemones, veda atviras veiklas, užmezga kontaktus su kitų rajonų metodiniais būreliais, aktyviai tobulina savo profesinę kvalifikaciją. Kartu su Panevėžio rajono švietimo, kultūros ir sporto skyriumi antrus metus iš eilės organizuoja teminę kalbos viktoriną „Žaidžiu žodžiu“, skirtą mokiniams, turintiems specialiųjų ugdymosi poreikių.

Logopedų, specialiųjų pedagogų ir mokytojų padėjėjų metodinis būrelis dalindamasis savo profesine patirtimi, tobulindamas savo profesinę kompetenciją bei aktyviai bendradarbiaudamas 2013–2014 m. m. Panevėžio rajono švietimo centro buvo išrinktas aktyviausiu metodiniu būreliu. Šio būrelio narėms yra svarbi kiekvieno specialiųjų ugdymosi poreikių turinčio mokinio sėkmė – kad jis gali, kad yra svarbus ir yra reikšmingas kitiems. Specialistės yra pasirengusios suteikti metodinę pagalbą visiems, dirbantiems su specialiųjų ugdymosi poreikių turinčiais mokiniais.

Jurgita Pakšytė, Panevėžio rajono logopedų, specialiųjų pedagogų ir mokytojų padėjėjų metodinio būrelio pirmininkė

Grįžti atgal

 

 

 

Loading

Biudžetinė įstaiga Panevėžio rajono švietimo įstaiga
Duomenys kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre
Įmonės kodas 195271084 
Beržų g. 50
36145 Panevėžys
Tel. +370 45 582 971,
       +370 45 462 813
El.p. centras@prsc.lt

Straipsnių archyvas

Lankytojai

Šiandieną 28

Šią savaitę 404

Šį mėnesį 1931

Iš viso 149853

Renginių akimirkos